Etusivu Yhteystiedot Liittyminen Koulutukset Tapahtumat Näyttely Tulokset Vuoden parhaat koirat Myyntiartikkelit Linkit

Kenttä & kerhomaja

Yhdistyksellä on käytössään nurmipohjainen kenttä, joka on osittain aidattu. Kenttä on tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenten käyttöön. Ulkopuolisilla on mahdollisuus lainata kenttää erikseen sovittuina aikoina korvausta vastaan.

Kenttä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Ajo-ohjeet: alaosaston kenttä sijaitsee vanhan 3-tien (130) varrella Hyvinkäällä. Moottoritie 3 Helsingistä päin tultaessa liittymä 16 Hyvinkää-Kytäjä oikealle ylös, käännytään -> oikealle n.100m käännytään <- vasemmalle alas, josta -> oikealle vanhalle 3-tielle kohti Hämeenlinnaa, jota n.1,4 km kääntyy tie -> oikealle Itun kentälle. Moottoritietä 3 Hämeenlinnasta päin tultaessa liittymä 16 oikealle Hyvinkää- Sahanmäki, liikenneympyrästä <- vasemmalle alas, vanha 3 tie <- vasemmalle ajat n. 3,2 km käänny <- vasemmalle. Lähin GBS osoite on Hyyppäränkatu/Hyyppäräntie, risteyksestä jatketaan 130 tietä Riihimäen suuntaan noin n. 400m

Kentän yhteydessä on pieni, katettu katsomo, ja kerhomaja tilavan parkkipaikan lähellä. Kerhomajassa toimivat erilaisten tapahtumien aikaan kanttiini ja toimisto, ja se on ympärivuotisessa käytössä lämmityksen ansiosta.

Tie kentälle on melkoisen huonossa kunnossa, joten otathan tämän huomioon tullessasi.

Kentän käyttö & lainaus

» Koulutusvuorot

» Säännöt

» Hinnasto

Ajo-ohjeet

Copyright © 2013 SPL-ITU | Sivun alkuun